MUŞ / BULANIK - Karaağıl İmam Hatip Ortaokulu

Karaağıl İmam Hatip Ortaokulu

Adres
KARAAĞIL KÖYÜ UĞUR MAHHALESİ MEVKİİ 207 SK. JANDARMA KARAKOLU BLOK NO: 10 BULANIK / MUŞ
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
öğrencilerimiz 2018-2019 eğitim öğretim yılında ilçede düzenlenen futbol turnuvasında birincilik ödülü aldılar.
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :Tam gün.Okulumuzda taşımalı eğitim de vardır.İlkokul ve Ortaokul aynı binada hizmet vermektedir
Köyden ilçeye ulaşım öğretmen servisleriyle sağlanmaktadır.
Karaağıl Köyü Okul yanında karakol ve sağlık ocağı bulunmaktadır.
İl merkezine 90, ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar